Legutóbbi munkáim

21. Század Kommunikáció

Weboldal

Remek kihívás volt egy kommunikációs és PR cég weboldalát úgy felépíteni, hogy a szolgáltatásaik és referenciáik sokrétűsége ellenére egy áttekinthető és felhasználóbarát felületük legyen.

Weboldal megtekintése »

Görbe Bögre Kávézó

Logó, Arculat, Weboldal

Egy kávézó, ahol a játékosság és a kávé illata keveredik. A feladatom egy olyan arculat kialakítása volt, mely egyszerre vonzó a kávé szerelmeseinek, és a társasjátékok és logikai játékok rajongóinak is.

Weboldal megtekintése »

{

A legjobb az volt a közös munkában, hogy elsőre ráérzett a stílusunkra. Emiatt mind a logó, mind a weblap azonnal elnyerte a tetszésemet, pedig alig mondtam néhány támpontot. -Dobner Petra, Görbe Bögre Kávézó

MABIM - Valami Új Születik

Poszter

A MABIM nyári konferenciájának posztere. Absztrakt módon ragadja meg a nyár, a fiatalság, az újrakezdés fogalmát, a Z generáció számára vonzó formában.

Ecorange

Weboldal

Az újhullámos kávézók stílusát ötvözni a nagykereskedések áttekinthetőségével egy komoly webergonómiai feladat volt. Az Ecorange Kft. egy olyan forgalmazó cég, aki különösen ügyel ügyfelei elégedettségére és a kiemelkedő minőségre, ezért ehhez passzoló oldalt készítettem.

Weboldal megtekintése »

More Than Counseling

Logó

A feladat: egy tanácsadócég feladatának kifejezése, melyről az ember növekedésre, haladásra, kihívások leküzdésére asszociál.

 

Dorcas Aid Hungary

Arculati megújulás, kiadványok

 

A Dorcas Aid Hungary egy egyre növekvő segélyszervezet magyarországon, melynek megújuló vizuális megjelenésében segítek, legyen szó akár arculatról, akár nyomdai kiadványokról.

{

A munkák átgondoltak és elérik a céljukat. Jó olyan grafikussal együtt dolgozni, aki érti a szervezetünk látását és tisztában van a céllal, amit az elkészült anyagokkal el szertnénk érni. -Kiss Ábel Lukács, Dorcas Aid Hungary

Szarka Dávid Esküvőfotós

Logó, Weboldal

Dávid egy esküvőfotós, aki letisztult oldalt szeretett volna vállalkozásához.

Weboldal megtekintése »

Fodrász Ildi

Weboldal

Egy egyszerű oldal egy nagyszerű ügyfélnek.

Weboldal megtekintése »

Kapcsolat

Keress meg bátran, ha ajánlatot szeretnél kérni,
vagy csak szívesen leülnél egy kávé mellett beszélgetni a közös munkáról!

Pollák András
pollakandris@gmail.com
20/775-8338

Impresszum